• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Well-life TENS

1 / 1
€49,95
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Well-life TENS

Op ieder kanaal kan een kabel met twee elektroden aangesloten worden. Het apparaat genereert stimulatiepulsen, die via de kabel, de elektroden en de huid aan de daaronder gelegen zenuwen worden geleid. Intensiteit, Impulsduur en de frequentie (aantal pulsen per seconde = Hz.) kunnen met de instelknoppen worden geregeld. U kunt met één of met twee kanalen werken.

Beide kanalen kennen een plus en een min pool. U werkt dus met twee of met vier elektroden.

In de regel is het aan te bevelen met twee kanalen en dus vier elektroden te werken. De keuze om met één of met twee kanalen te werken wordt verder vooral bepaald door het te behandelen gebied en de mogelijkheid om elektroden te plaatsen.

Pijn

Pijn kan diverse oorzaken hebben en zich op diverse manieren manifesteren. De wijze, waarop wij pijn ervaren is per individu verschillend. Zelfs al lijkt de pijn die u hebt sterk op de pijn van een ander, kan niet zomaar gesteld worden, dat de oorzaak van de pijn dezelfde is. Pijn heeft een functie. Het waarschuwt ons voor een bedreiging, die schadelijk kan zijn. Het is daarom aan te raden eerst de oorzaak van de pijn vast te (laten) stellen!

Tens

TENS is de afkorting van transcutane elektrische neuro (zenuw) stimulatie. TENS is een veilige en gemakkelijk uit te voeren behandelvorm, die geen nadelige bijwerkingen kent. Via elektroden op de huid worden elektrische pulsjes doorgegeven aan zenuwen, die het signaal verder geleiden. Afhankelijk van de prikkelkarakteristieken, zoals bijvoorbeeld pulsvorm, frequentie, pulstijd, modulatie e.d., kan TENS op meerdere wijzen werkzaam zijn. Bovendien kan de juiste instelling per individu verschillen.

Toebehoren

  • 2 kabeltjes
  • 4 elektroden
  • 1 gebruiksaanwijzing
  • 1 tasje
  • 1 batterij