• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toco Tholin druppels

1 / 1
€4,95
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Toco Tholin druppels

Toco-Tholin is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden. Toco-Tholin is een spierolie voor soepele spieren en gewrichten en dringt diep door in de spieren.

Meer informatie

Toco-Tholin is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden.
 
Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.
 
Toco-Tholin ontspant en verfrist.
Enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek en u bent weer fit. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, vergaderen, winkelen, sport, etc.
 
Een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto verfrist de lucht!
 
Bij kriebel in de keel enkele druppels op suiker of honing zo lang mogelijk in de mond houden. Ook de hals inwrijven met Toco-Tholin brengt de keel tot rust.
 
Toco-Tholin helpt bij de verzorging van de huid na insectenbeten, kwallenbeten, brandnetels, etc. Enkele druppels op de huid aanbrengen.
Insecten houden niet van de geur. Muggen en andere insecten blijven op afstand als u enkele druppels Toco-Tholin op uw haar, kleding, of kussen sprenkelt.
 
In de Sauna
Een paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie.
 
In het Ligbad en voetbad. 
5 tot 10 druppels in water houden uw spieren en gewrichten soepel. U bent weer urenlang actief. Heeft u geen bad? Sprenkel dan een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend.
 
Voor een frisse adem. De mond spoelen met een druppel Toco-Tholin in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen de geur van knoflook, roken, alcohol, etc. Doe eens een druppel Toco-Tholin in het water van uw monddouche!
 
Meer lucht voor sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje of Toco-Tholin Balsem op borst, hals, etc., maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën, fitness.