Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Levertijden Feestdagen

  De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken, een periode waarin het vaak drukker is dan normaal. Onze logistiek partner verwacht dat het mede door de situatie van COVID-19 dit jaar nog drukker gaat worden. PostNL en andere transporteurs hebben al opgeschaald de afgelopen periode, maar helaas wordt dit soms bemoeilijkt doordat er minder personeel beschikbaar is door o.a. ziekte.

  In verband met de verwachte drukte, vragen wij u hierop te anticiperen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw bestelde producten op tijd geleverd worden dan raden wij u aan, uw bestelling tijdig te plaatsen ofwel uw voorraden tijdelijk te verhogen zodat alles op tijd kan worden geleverd.

  Daarnaast wijzen wij u erop dat Blessurehoek gesloten is op de officiële feestdagen (25, 26 december 2020 en 1 januari 2021). Hierdoor kan het mogelijk zijn dat uw bestelling later wordt verwerkt en geleverd.

  • Bij een bestelling die geplaatst is op donderdag 24 december vóór 12:00 uur, dient u er rekening mee te houden dat deze bij u wordt afgeleverd op maandag 28 december (mits het product voorradig is en het transport soepel verloopt).
  • Bestelt u op 24 december na 12:00 uur, dan wordt de bestelling na de kerstdagen verwerkt en aangeboden bij onze transporteurs.
  • Bestelt u op donderdag 31 december voor 12:00 uur, dan wordt de bestelling vanaf maandag 4 januari 2021 geleverd.
  • Bestelt u op donderdag 31 december na 12:00 uur, dan wordt de bestelling in het nieuwe jaar verwerkt en aangeboden bij onze transporteurs.

  Mocht u vragen en/of opmerkingen hierover hebben, dan zijn deze vanzelfsprekend van harte welkom. U kunt contact opnemen met onze customer service afdeling: +31(0)135442032 of per mail [email protected]

  Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. 

  Wij wensen u namens Blessurehoek alvast fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

  Met vriendelijke groet,

  Team Blessurehoek

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »