• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Ons vestigingsadres is:
Randmeer 12
5347 JW Oss
Noord-Brabant, Nederland

Ons postadres is:
Postbus 390
5340 AJ Oss
Noord-Brabant, Nederland

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 18045377
Ons B.T.W.-nummer is NL8128.65.881.B01

 

Meer dan een webshop voor de bewegende consument
Inderdaad, want bij Blessurehoek gaan wij echt een stap verder. Onze roots liggen al meer dan 20 jaar in de professionele markt. Veel professionals kennen ons als Disporta. Dagelijks werken wij samen met fysiotherapeuten, huisartsen en apotheken om u optimaal te laten bewegen.

Een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken
Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness - en oefenmaterialen en hulpmiddelen. Om dit te leveren werken wij samen met gerenommeerde merken over de hele wereld en zijn wij trotse, distributeur van merken als BioSkin Bracing, Thuasne, Juzo, CureTape en Pure2improve. Het assortiment passen wij voortdurend aan op jouw wensen en wij houden de prijzen scherp in de gaten om je een voordelige keuze te bieden.

Innovatieve producten en concepten
Wij houden marktontwikkelingen goed in de gaten en zoeken continue naar nieuwe ontwikkelingen die een toegevoegde waarde bieden. Met een wereldwijd netwerk zijn wij in staat om innovatieve producten en concepten te presenteren die jou verder helpen na een blessure of blijvend ongemak in je bewegingsvrijheid. Onze fysiotherapeuten trainen en adviseren professionals in de markt.

Vanuit het hoofdkantoor en logistieke centrum in Oss dragen wij zorg voor een optimale verwerking van je bestelling.