• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Airex Balance Pad Xlarge

€112,10
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Airex Balance Pad Xlarge

Door het gelijktijdig steunen op handen en knieën profiteren niet alleen de schouder en de heupgewrichten maar ook de complete wervelkolom. Een uitvalstap biedt veelzijdige oefeningen.

De AIREX Balance Pad Elite XL is ideaal om maximaal trainingseffect te behalen bij minimale inspanningen. De matten zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te trainen. Daarnaast bevorderen de producten uw bloedsomloop, lichaamshouding, lichaamsbewustzijn, balans en uw geest. De producten zijn ook uitermate geschikt om te trainen op uithoudingsvermogen.

De destabiliserende eigenschappen van de slip AIREX Balance Pad producten activeren de controlefuncties van de hersenen. Om het lichaam in balans te houden, worden de receptoren in de voeten, gewrichten en ogen geactiveerd. Hiermee worden de therapie en trainingsdoelen nog sneller bereikt.

Het geheim van de AIREX Balance Pad schuilt in de bijzondere materialen die in AIREX Balance producten worden gebruikt. De producten zijn ontworpen om blootsvoets te trainen en dankzij het noppenprofiel aan beide kanten van de mat, wordt voorkomen dat u wegschuift bij het trainen. Bij het betreden van de mat voelt u gelijk hoe uw handen en voeten zachtjes wegzakken in de mat. U zult merken hoe aangenaam het warme schuimstof aanvoelt, die uit miljoenen kleine luchtballetjes bestaat en hoe deze mat zich perfect aan u lichaam aanpast.

Afmeting: ca. L 98 x B 41 x H 6 cm
Gewicht: ca. 1,5 kg
Kleur: blauw

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen